AFYONKARAHİSAR / ÇAY - Çay Karacaören Çok Programlı Anadolu Lisesi

Çay Karacaören Çok Programlı Anadolu Lisesi

Karacaören Kasabası Çay/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Çağdaş eğitim anlayışını öğretmen, öğrenci ve velilerimize benimseten, bilimsel gelişmeleri rehber kabul eden, kaliteli,kişilik sahibi,ülkesini ve mesleğini seven misyonu belli nesiler yetiştiren, Atatürk ilke ve inkılaplarını eksiksiz aktaran, çağdaş dünyanın yapı sektöründeki gereksinimlerini benimseyen; "Mesleğinde Lider Eleman Yetiştiren Bir Kurum Olmaktır."
Misyon
Kısa yoldan meslek edinmek ve alanında bir yüksek okula gitmek amacıyla okulumuza yönelen öğrencileri, Yapı sektöründe faaliyet gösteren işletmelere teknik eleman olarak yetiştiren eğitim kurumudur. Okulumuz; Binalarla ilgili tasarım, uygulama, onarım ve restore etme alanlarında hizmet vermekte olup gelecekte yapı sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılayacak alanlara da yönelerek daha ekonomik, daha sağlam, fonksiyonel yapılar üretecek teknik elemanlar yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bu gücünü de köklü geçmişinden aldığı bilgi birikimi ve deneyimi ile geleceğe kendisini çok iyi hazırlamış kadrosundan aldığına inanmaktadır.
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :Normal